Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

Blog

 

Mindig ilyen térképre vágytam

Bevallom, mindig is egy ilyen térképre vágytam. Amin meg tudom mutatni, hogy hány városban dolgozott a Gestalt Coaching Center az elmúlt másfél évben. Miközben tűztem ki a narancssárga pöttyöket (15!), eszembe jutott a nagymamám.

Gestalt Akadémia

Ma útjára indul a Gestalt Akadémia. Mostanól valamennyi Gestalt alapú képzésünknek a Gestalt Akadémia ad otthont. Az a sok száz ügyfél, akikkel az elmúlt 13 évben dolgoztam egyénileg vagy csoportban, mind részt vett a kialakításában, anélkül, hogy tudtak volna róla. Aztán itt vannak a Gestaltos mestereim, akik átadták nekem mindazt, amit ma a Gestalt Akadémia alappilléreinek tekintek.

Miért jó ha valaki akaratos

Ti hányszor hallották azt a mondatot, hogy "ne legyél már ilyen akaratos!"?
 Én olyan sokszor, hogy végül már nem is vettem észre, hogy mit akarok. Legalábbis látszólag. A vágyaim és a céljaim ugyanis nem tűntek el, csak takarásba kerültek. Pont úgy, mint amikor vezetés közben nem látjuk azt az autót, amelyik a vakfoltban van.

Te miben vagy különleges?

Vajon miért van az, hogy amikor azt kérdezem coaching ügyfelektől, hogy miben különlegesek, akkor a legtöbben vagy a vállukat vonogatják, vagy zavartan nevetnek, de nem tudják megmondani.

Gestalt Alapok a Vezetoi Coachingban

Ezen a képzésen a résztvevők mindent megtanulnak ahhoz, hogy coachként el tudjanak kezdeni dolgozni. A stabil keretek kialakításától kezdve a pontos megfigyelésekig, az erőteljes kérdésektől a magabiztos jelenlétig.