Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

Az ellenállásban rejlő erők

című előadás 

a Gestalt Coaching Center és a HR Partner Consulting közös szervezésében
 

2013. szeptember 30-án 18:00 – 20:00 között

Előadó: Horváth Tünde, MCC

Helyszín: Art'otel Budapest, Tapestry terem

Bem rakpart 16-19 H-1011

 

Az előadás anyagát itt tudja letölteni.

Az ellenállások kezelését az Ellenállások a coachingban című 6 hetes, 15 órás online képzésen sajátíthatja el.

 

PastedGraphic-22.pngCoachingban azt hívjuk ellenállásnak, amikor valaki kézzel-lábbal tiltakozik valami ellen, vagy mindent megtesz azért, hogy elkerüljön egy helyzetet.

Ennek persze nagyon különböző fokozatai lehetnek, és mindenki más jelekkel adja a világ tudomására, amikor nem akar valamit. De egy biztos: minden ellenállásban rengeteg energia és erő rejlik. A kérdés az, hogy a coaching ülés során milyen módon tudjuk ezeket az erőket úgy átfordítani, hogy az ügyfelünk profitáljon belőlük.

Az ellenállás-kezelés egyik kulcsa a ritmusban van.

Az előadás során arról fogok beszélni, hogy mik az árulkodó jelei az ügyfél ritmusának, és ezt a ritmust hogyan tudjuk mi, coachok felvenni annak érdekében, hogy az ellenállás együttműködéssé alakuljon át.

Minderre a saját ügyfeles tapasztalataimból fogok példákat hozni, és most is a modern táncszínházat hívom majd segítségül, hogy a mondandómat a művészet eszközével is meg tudjam világítani.

Hiszen a coachingban az egyik legnagyobb művészet az ellenállásban levő erők kiaknázása, hogy ügyfelünk - a saját energiájával és erejével - minél előbb elérje az általa kitűzött célokat.


 

Gestalt Alapok a Coachingban - 2018. január 18-20

Ezen a képzésen a résztvevők mindent megtanulnak ahhoz, hogy coachként el tudjanak kezdeni dolgozni. A stabil keretek kialakításától kezdve a pontos megfigyelésekig, az erőteljes kérdésektől a magabiztos jelenlétig.