Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

Strukturális gondolkodás a coachingban

és a team coachingban

 

című előadás

a Gestalt Coaching Center és a HR Partner Consulting közös szervezésében

 2015. szeptember 15. 18:00 - 20:00

Előadó: Horváth Tünde, MCC

 Helyszín: MOM Kulturális Központ, Kupola terem

Cím: 1124 Budapest, Csörsz utca 18.

 

Bennem sokáig élt az a tévhit, hogy a mesterszakácsok titka a memóriájukban rejlik.

Irigykedve néztem őket, és azt latolgattam,  én vajon hogy tudnék akár csak száz receptet is észben tartani, nemhogy több ezret? Mígnem valaki egyszer elárulta a valódi titkukat: nem recepteket tanulnak az isteni szószok elkészítéséhez, hanem struktúrákat. Emiatt tudnak bármilyen alapanyagból fantasztikus ételeket varázsolni.

Mobius_bridge.png

A jó coachok titka ugyanebben rejlik. Ha alaposan elsajátítják a coachingban működő struktúrákat, akkor nem fognak zavarba jönni, akármilyen váratlan témát is hoz az ügyfél. 

A legnépszerűbb coaching struktúra egy folyó két partját összekötő hídhoz hasonlítható. Az ügyfél élete mostani szakaszában “A" pontban van, de ott nem elégedett. Mi, coachok, abban támogatjuk, hogy saját erőforrásait és kreativitását felhasználva eljusson “B” pontba.

Csakhogy két pont között a legritkábban vezet egyenes út. 

Ahhoz, hogy ügyfeleink pontosan meg tudják határozni a “B” pontot, majd amikor odaérnek, ne csússzanak vissza néhány hónapon belül újra “A” pontba, sokkal többre van szükségünk.

A szeptember 15-i előadáson nem csupán arról fogok beszélni, hogy melyek azok a coaching struktúrák, amelyek segítségével fel tudjuk tárni a mélyebb szinteken megbúvó problémákat, hanem arról is, hogy milyen eszközökkel tudunk tartós változást elérni.

A struktúrák illusztrálására pedig mi mást hívnánk segítségül, mint az építészet csodáit, valamint izgalmas zenei feldolgozásokat.

 Helyszín: MOM Kulturális Központ, Kupola terem (1124 Budapest, Csörsz utca 18.)

Részvételi díj: 4500 Ft, amely tartalmazza a 27% ÁFA-t.

Az előadásról videó és fényképfelvétel készül. A videófelvétel részlete később felkerül a Gestalt Coaching Center honlapjára.

 

Team Coach képzés

110 órás, 5 modulból álló képzés (90 CCE), amelynek célja, hogy szakmailag kiváló és magabiztos Szervezetfejlesztő Team Coachokat képezzen. Trénerek: Horváth Tünde, MCC; Szabó Zsófia