Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

Egyéni ügyfeleink visszajelzései

 

“Hadd adjak át egy nagy csokornyi elismerést a mesteri színvonalú munkáért, valamint azért a nyitottságért, amit a másik ember iránt tanúsítasz a coaching folyamat során.”

Ann Rockefeller Roberts, Rockefeller Family Office

 

“Négy hónapon keresztül kéthetente tartottunk szupervíziós és coaching üléseket - a távolság miatt - Skype-on keresztül. A beszélgetések ugyanolyan hatékonyak, hasznosak és élvezetesek voltak, mintha személyesen találkoztunk volna. Az előre egyeztetett rendszeres időpontokban már alig vártam, hogy kényelmesen a saját dolgozó szobámban a gépem előtt várjam a coaching ülésünket. Nagyon jól működött, sokat kaptam a beszélgetésektől, minden ülésen előrébb léptem egyet (néha kettőt) – köszönöm szépen!”

Varga D. Krisztina, HR Vezető – Dr Oetker Magyarország

 

“Személyesen kezdtük ezt a folyamatot, és ez fontos, mert én egyáltalán nem kedvelem a technikai megoldásokat az emberi találkozások, beszélgetések helyett. Váltanunk kellett skype-ra, mert hát Amerika messze van. És csak azt szeretném elmondani, hogy működött. Annyira, hogy már én is szívesen coacholok, interjúzom skype-on. Még azt is látom, hogy milyen előnyei vannak, és hogy hogyan lehet más módon ráhangolódni valaki hangjára mint a tekintetére. (Még az is lehet, hogy őszintébb??) A sok személyes tanulság, felismerés, megerősödés mellett ezt a módszert is köszönöm Tündének sok szeretettel.”

B. B., coach, tanácsadó, tréner

 

“A veled való munka mindenképpen olyan magabiztosságot ad számomra, amitől sajátomnak érzem a következő lépést, ami ráasdásul mindig izgalmasnak és természetesnek is tűnik. Nagyon köszönöm.”

Marguerite Ogle, wellness és life coach

 

Gestalt Alapok a Vezetoi Coachingban

Ezen a képzésen a résztvevők mindent megtanulnak ahhoz, hogy coachként el tudjanak kezdeni dolgozni. A stabil keretek kialakításától kezdve a pontos megfigyelésekig, az erőteljes kérdésektől a magabiztos jelenlétig.