Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

Gestalt Alapok a Coachingban


Korábbi résztvevők visszajelzései a Gestalt Alapok a Coachingban című képzésről

 

“Egyszer azt kérdeztem Tündétől, hogy milyen eszközökkel dolgozik. Azt mondta, hogy ő nem sorakoztat fel eszközöket, mert Ő maga az eszköz. Akkor még nem tudtam pontosan hogy lehet ez elég, mit jelent, de elhittem neki. Most már értem. Köszönöm."

Bogyó Krisztina, Karrier tanácsadó, coach

 

“Ez nem csak egy tréning, hanem egy teljes program, amely felkészít a jövőbeli coacholásra. Örültem a kiscsoportos foglalkozásoknak, amely által a résztvevők személyes figyelmet kaptak.”

Valentinyi Andrea, tréner, HP Magyarország Kft.

 

"Azonnal, ám átgondoltan kaptunk választ a felmerülő kérdésekről, helyzetekről. Nem maradtak nyitott kérdések senkiben egy-egy téma kapcsán."

Kovácsné Garas Krisztina, cégvezető, ARKCONSULTING Kft.

 

“Tünde, a tréner profi. Minden miatt. A tudás, a stílus, a módszertan, minden. Rettentő hiteles volt. Többször is ‘minta-coacholt’, fantasztikusan kezelte a különböző emberek különböző stilusát, tudását".

Kázmér Natasa, üzleti tanácsadó és coach

 

"Ez a képzés jó alapot ad, kiváló alapozó tréning coaching területen."

Mallér Márta, HR vezető (ex), Nokia

 

"Tündével „kiképződni”, találkozni a kiváló tudás- és tapasztalatátadás képességével ismét leírhatatlan élmény. A coaching folyamathoz struktúrát és a konkrét helyzetek kezeléséhez útmutatást kaptam, amelyeket a képzés során azonnal integrálhattam a gyakorlatba. Mindez pedig segített tudatosítani a saját erősségem és stílusom a coachingban."

Posfai Tünde, HR Consultant, Executive and Action Learning Team Coach, PointMan Consulting

 

“Számomra a képzés legfőbb haszna az volt, hogy rendszerbe foglalt egy csomó olyan dolgot, amit ugyan tudogattam, de össze-vissza volt meg a fejemben. Tökéletes egyensúly volt a képzésben számomra: pragmatikus, praktikus ugyanakkor mély, attitűd szinten ható. Köszönöm.”

Avar Eszter, szervezetfejlesztési szakértő

 

“A sok-sok gyakorlás, a Tündétől kapott és az egymásnak adott visszajelzések segítettek megtalálni, tudatosítani a saját coaching stílusomat, erősségeimet."

Kun Andrea, coach, szervezetfejesztési és projekt tanácsadó, Navigare Consulting

 

"Tünde egy karizmatikus szakember, aki a hazai és nyugati coach személetet egyaránt képviseli, ráadásul passzióból tanít: aki eddig esetleg nem akart coach lenni, Tünde mellett majd meggondolja magát. Erős csapatunk volt, sok elméleti és gyakorlati tudást kaptam, ami nem csak coachként hasznos, de az élet minden területén mankó a kezemben.”

Bán Luca, HR vezető, Aegis Media Hungary / kirowski Isobar

 

Team Coach képzés

110 órás, 5 modulból álló képzés (90 CCE), amelynek célja, hogy szakmailag kiváló és magabiztos Szervezetfejlesztő Team Coachokat képezzen. Trénerek: Horváth Tünde, MCC; Szabó Zsófia