Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

Az alapító

Horváth Tünde, MCC

Közel 20 éve dolgozom vezetőkkel azon, hogy még jobb vezetőkké váljanak. Ez a szenvedélyem. Tapasztalataimat olyan ügyfelekkel való közös munkában szereztem, mint a Prezi, Telenor, PwC, Raiffeisen Bank, CIB Bank, Vodafone, Rockefeller Alapítvány.

Vezetői coachként, szervezetfejlesztési tanácsadóként és trénerként minden projektem során azt igyekszem feltárni, hogy ügyfeleim milyen látható vagy rejtett erőforrásokkal rendelkeznek, amelyeket ha még gyakrabban használnak, teljesítményük és magabiztosságuk jelentősen nő.

2012 óta a legmagasabb nemzetközi coaching minősítéssel rendelkezem: az International Coach Federation (ICF) által akkreditált Master Certified Coach vagyok. 

2014-ben Peter Senge személyes meghívására vettem részt az Executive Champions Workshop-on (Vermont, USA). 

Meghívott résztvevője voltam a Gestalt International Study Center (GISC) “Next Generation” című programjának (2005-2008), valamint a “Contemporary Psychological Issues” című Szimpóziumnak (2008 és 2009, Harvard University Medical School, USA). 

2004 és 2006 között a Magyar Gestalt Egyesület alelnökeként dolgoztam azon, hogy a Gestalt irányzat egyre népszerűbbé váljon Magyarországon.

2008 óta vezetem a nemzetközi piacokon működő Gestalt Coaching Centert, amelyben az innováció központi helyet foglal el. Amellett, hogy rendszeresen fejlesztek új képzési programokat vezetők és coachok számára,  előadásaim és publikációim során is igyekszem az új szakmai trendeket bemutatni.

Tanáraim és mentoraim, akiktől az ügyfeleim mellett rengeteget tanultam: Peter Senge, Otto Scharmer, Edwin Nevis, Bernd Leygraf, Sonia Nevis, Joseph Zinker.

 

Publikációim a Pszichoterápia, az Üzlet és Pszichológia, a Magyar Coachszemle és a Gestalt Review (USA) című lapokban jelentek meg.

Előadásaim az ICF Global Conference, az ICF Coach Klub, a Microsoft, a Holland Kereskedelmi Kamara, a Magyar Coach Egyesület és a Magyar Gestalt Egyesület szervezésében hangzottak el.

 

Team Coach képzés

110 órás, 5 modulból álló képzés (90 CCE), amelynek célja, hogy szakmailag kiváló és magabiztos Szervezetfejlesztő Team Coachokat képezzen. Trénerek: Horváth Tünde, MCC; Szabó Zsófia