Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

 

Képzési koordinátor

 

 Bogyó Krisztina 

 

kriszta.png

Már gyerekkoromban végtelenül kíváncsi voltam. Mindig is kutakodtam minden után, amit nem tudtam, vagy amit  elrejtettek előlem. Ez azóta sincs másként: a nyitottság, a kapcsolódás és a más emberek iránti kíváncsiság jellemez a leginkább. 

A coachinggal, szervezetfejlesztéssel 2011- ben találkoztam először a Grow Csoportban. Az elmúlt időszakban a gestalt alapú coaching került előtérbe az életemben, és folyamatosan törekszem arra, hogy minél több új kapcsolódásban legyen részem.

A mindennapokban, legyen az interjú vagy tanácsadás egy jelölttel, beszélgetés egy ügyféllel, coaching egy klienssel – számomra mind a figyelemről és a jelenlétről szól. Arra keresem a választ, hogyan tudok figyelni azon a mély szinten, ahol megszűnik a tudás iránti belső kényszer, és a helyét a legtisztább kíváncsiság veszi át. Arra a jelnlétre törekszem, ami támogató és biztonságos teret nyújt egy lépés, megélés, döntés, változás, vagy felismerés során. 


Szakmai tapasztalatok

2016 - Karrier tanácsadó, coach – BME
2015 - Képzési koordinátor, coach – Gestalt Coaching Center
2015 - 2016 - HR tanácsadó – HR Partner Consulting
2011 - 2015 - Junior szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach – Grow Csoport
2006 - 2011 - Sales koordinátor – Lyreco CE SE


Szakirányú képzések

Coach képzés:

- GROW Integratív Coach képzés

- Gestalt Coaching Center

 Tréner képzés:

- GROW Trénerképzés

Team Coach képzés

110 órás, 5 modulból álló képzés (90 CCE), amelynek célja, hogy szakmailag kiváló és magabiztos Szervezetfejlesztő Team Coachokat képezzen. Trénerek: Horváth Tünde, MCC; Szabó Zsófia